Δωμάτια Πήλιο Μαγνησία Μικρό Δωμάτια Ευθαλία Πήλιο Διαμονή
Δωμάτια Πήλιο Μαγνησία Μικρό Δωμάτια Ευθαλία Πήλιο Διαμονή
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ευθαλία – Μικρό, Πήλιο, Μαγνησία
Greek Language

Το γαλήνιο και πραγματικά πανέμορφο Μικρό, είναι ένας οικισμός από τους πιο όμορφους του Πηλίου. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Πηλιορείτικης χερσονήσου και αποτελεί παράδεισο ηρεμίας και ξεκούρασης. Στην πανέμορφη παραλία του και το καταπράσινο περιβάλλον του, θα απολαύσετε τις διακοπές σας μακριά από το θόρυβο και το άγχος της πόλης, ατενίζοντας το βαθύ μπλε του Αιγαίου.

Μόλις 10 μέτρα από τη παραλία, βρίσκονται τα δωμάτια μας. Διατίθενται δίκλινα και τρίκλινα, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Κάθε δωμάτιο είναι όμορφα διακοσμημένο και προσφέρει ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον. Όλα διαθέτουν κουζινούλα και σκεύη για να ετοιμάσετε κάτι απλό και καφέ ή ροφήματα.

Όλα διαθέτουν κλιματισμό και  κεντρική θέρμανση, ώστε η διαμονή σας να είναι απολαυστική χειμώνα – καλοκαίρι.

Όλα τα δωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι με όμορφη θέα στη θάλασσα ή τα καταπράσινα βουνά. Επίσης υπάρχει άνετο parking για την ασφαλή στάθμευση των αυτοκινήτων σας.

Στον κήπο μπορείτε να ξεκουραστείτε χαλαρώνοντας στο όμορφο περιβάλλον και να χρησιμοποιήσετε τη ψησταριά  BBQ που είναι διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες μας.

Τα δωμάτια μας αποτελούν την ιδανική βάση διαμονής για να εξερευνήσετε αυτή την πανέμορφη πλευρά του Πηλίου. Ο Πλατανιάς είναι σχεδόν δίπλα με το Μικρό, όπου μπορείτε να φτάσετε μέσα από ένα φυσικό μονοπάτι σε λίγα μόλις λεπτά, από την παραλία. Επίσης κοντά βρίσκονται και τα χωριά Λαύκος, Τσαγκαράδα και Κισσός που και πολύ γνωστά είναι και πολύ όμορφα με ενδιαφέροντα αξιοθέατα.

Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ευθαλία λειτουργούν όλο το χρόνο, ώστε όποια στιγμή του χρόνου σχεδιάζετε να κάνετε εξορμήσεις στο Πήλιο, να έχετε στη διάθεση σας απολαυστική και άνετη διαμονή.

Δωμάτια Πήλιο Μαγνησία Μικρό Δωμάτια Ευθαλία Πήλιο Διαμονή

Efthalia Rooms - Pelion Efthalia Rooms - Pelion