Δωμάτια Ευθαλία Μικρό Πήλιο Διακοπές Πήλιο Διαμονή Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Δωμάτια Ευθαλία Μικρό Πήλιο Διακοπές Πήλιο Διαμονή Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ευθαλία – Μικρό, Πήλιο, Μαγνησία
Greek Language

Η Ελλάδα είναι από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς διακοπών. Ως χώρα με σπουδαία ιστορία και μαγευτική φυσική ομορφιά, προσφέρει στους επισκέπτες της πληθώρα προτάσεων για απολαυστικές διακοπές σε πανέμορφες περιοχές και προορισμούς.

Η χερσόνησος του Πηλίου, ανήκει στην περιφέρεια της Θεσσαλίας και βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Μαγνησίας στον Παγασητικό κόλπο και το Αιγαίο πέλαγος. Συνδυάζει απόλυτα το βουνό με τη θάλασσα και προσφέρεται ιδανικά για διακοπές όλο το χρόνο. Το Πήλιο φημίζεται για την πλούσια βλάστηση του, τα δάση με τις ρεματιές και τις φυσικές πηγές, τις υπέροχες παραλίες του και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του που εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον και γίνεται ένα με τις εικόνες του.

Σχεδόν ανάμεσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έχει εύκολη πρόσβαση και οι επισκέπτες μπορούν να εξυπηρετηθούν τόσο με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ όσο και με τραίνα του ΟΣΕ από διάφορες πόλεις τις Ελλάδας. Επίσης από το νέο αεροδρόμιο του Βόλου, στην Αγχίαλο, εξυπηρετούνται πτήσεις από την Ελλάδα  και charters από το εξωτερικό.

Η περιήγηση στο Πήλιο, σας αποκαλύπετει χωριά όπως η Πορταριά, η Μακρινίτσα και η Τσαγκαράδα, αλλά υπάρχουν και χωριά – οικισμοί που σαν κρυμμένα μυστικά είναι γεμάτα πανέμορφες εκπλήξεις.

Στο νοτιοανατολικό Πήλιο, κοντά στον Πλατανιά, βρίσκεται ο μικρός οικισμός  Μικρό. Αν και μικρός όπως υποδηλώνει το όνομα του, είναι πανέμορφος και υπόσχεται μοναδικές στιγμές κοντά στη φύση και τη θάλασσα. Η παραλία του, από τις πιο όμορφες του Πηλίου, με γαλαζόπρασινα νερά και ψιλή άμμο, είναι ιδανική για κολύμπι και ψάρεμα.  Με γραφικά ταβερνάκια σχεδόν πάνω στη θάλασσα, και τον Πλατανιά ή τον Λαύκο σε κοντινή απόσταση, είναι ένας μικρός παράδεισος ηρεμίας και γαλήνης.

Εδώ στο Μικρό, βρίσκονται και τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ευθαλία, που σας καλωσορίζουν στο στις ομορφιές του Πηλίου. Μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, τα δωμάτια προσφέρουν όλες τις ανέσεις για ευχάριστη και ξένοιαστη διαμονή  στις διακοπές σας.

Αν επιθυμείτε περρισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωμάτια και τις παροχές τους, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε και με χαρά θα σας φιλοξενήσουμε στους όμορφους χώρους μας.

Efthalia Rooms - Pelion Efthalia Rooms - Pelion